Om oss

Figgjo Ventilasjon er et blikkenslagerfirma med kontor og verksted på Vatne i Sandnes. Vi driver med produksjon og montasje av ventilasjonsanlegg. Vi selger også beslag og ventilasjonskanaler.

Firmaet ble startet i 1992 av Bernt Aase og Rune Brunes, som driver firmaet i dag. Per i dag har vi 10 ansatte hvorav én er læregutt.

Vi har gjennom årene opparbeidet oss god og lang erfaring med montasje av ventilasjonsanlegg. Våre kunder er i hovedsak entreprenører, byggefirmaer og privatpersoner i Sandnes, Stavanger og Jæren-området. Vi påtar oss små og store oppdrag. Vi setter håndverket høyt, og bestreber oss på kvalitetmessig utførelse.

Vår styrke er solide medarbeidere som besitter kompetanse og faglige kvalifikasjoner.

Sikkerhet og sertifisering

Figgjo Ventilasjons mål er å være skadefri slik alle ansatte er sikret en sikker og helsemessig trygg arbeidsplass. Det er svært viktig å forhindre og ha kontroll på alle farlige situasjoner som kan medføre skade på mennesker, eiendeler og utstyr. Firmaet mener at et høyt sikkerhetsnivå oppnås ved å involvere alle ansatte i firmaets arbeid for å øke sikkerheten.

Sentral godkjenning (Godkjent for ansvarsrett)

Sentral godkjenning er et hjelpemiddel for alle foretak som skal være ansvarlig for søknad, prosjektering, utførelse eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse. Figgjo Ventilasjon er godkjent for utførelse av ventilasjon- og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 2.

Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund (VBL)

Figgjo Ventilasjon er medlem av VBL, som er Norges ledende bransjeorganisasjon for ventilasjon- og blikkenslager bedrifter. Gjennom VBL er vi knyttet til det lokale lauget RVBL, samt medlem av BNL og NHO.